If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имам следният проблем, налага ми се да сменя топката на скоростният лост тъй като кожата е протрита. Някой знае ли как се сваля и от къде мога да си купя нова? Благодаря предварително!!!
Мойта се сваля много лесно.Издърпваш право на горе и тя си излиза.Даже един път ми остана в ръцете докато превключвах по чевръсто скоростите.Самата топка е на нещо като шлици вътре,за да не се върти на ляво или на дясно.
За цена на тапициране на топка 15 лева, за волан около 70. Цените са за София.
Набарах едни тапицери в Х.Димитър ( правих си допълнителен подглавник) много добре работят и единият пич кара 159
Тоя същия преди година и половина караше 166 и аха да я взема, ама Бобо ме разубеди, та тогава ми показва къде е сменял кожата на шофьорската седалка и си я беше направил като нова, при все че само парчетата в лявата част бяха нови.
Явно е доста добър.
Ако свалиш старата кожа и топката, и я занесеш при такъв тапицер, вярвам че ще направи нови за нула време.
дайте координати на добър тапицер за Варна, защото до сега не ми се е налагало да ползвам и не знам към кого да се обърна. Ще ми трябва нова кожа за топката на скоростен лост, а за волана не знам, моя е малко поизтъркан, но дали подлежи на ремонт не знам?
Да споделя и аз личен опит:
Топката се вади от двама души, единия я държи с две ръце, а другия хваща ръцете на първия и дружно дърпат нагоре
Волана се вади със скоба, навиват се 2 болта на определените места слага се скобата и изскача.
В този ред на мисли и моите волан и топка на лоста са доста изтъркани, а също и капачето на подлакътника е в окаяно състояние. Ако някой колега знае къде в Стара Загора или наоколо по близичко да ми ги ремонтират, нека сподели. Може и на лични да не става реклама. Поздрави
За цена на тапициране на топка 15 лева, за волан около 70. Цените са за София.
Набарах едни тапицери в Х.Димитър ( правих си допълнителен подглавник) много добре работят и единият пич кара 159
я дай координати, че особено това със ремонт на седалка може да ме заинтригува
иначе мнение, за топка на скоростен лост - само оригинална ...
лошото е че те са май доста скъпи- 100тина евра....
Comment